ANKEFIETJE

zondag 4 september 2011

5e van de maand = Dear Jane dag!

Wat een heerlijk quiltweer is het geweest de afgelopen maand. Ik heb van alles een beetje gedaan, breien, borduren, patchen en natuurlijk de DJ. Nu hij zij lekker vordert krijg ik er steeds meer zin in en zie ik mezelf al bij de haard zitten quilten. Jaja, ik weet het, het mag nog maanden duren, maar het vooruitzicht is leuk, toch?

Als het zonnetje er was kon je me buiten vinden met de nodige 'equipment'.Van het Janneke stofje heb ik o.a. een punt gemaakt, want dat is een welkome onderbreking na al die 4kantjes.

Wat niet wil zeggen dat er geen vierkantjes gemaakt zijn.Ik heb besloten om de DJ om te dopen in 'Ons Janneke'. Deze quilt maak ik voor haar, vind ik een extra toegevoegde waarde. Eerst wordt er natuurlijk bij opa en oma op de quilt gespeeld of eronder geslapen, dat worden de herinneringen voor later. Of draaf ik nu door?
Nou vooruit, omdat dit zo'n gezellig Jannekestofje is nog maar een keertje:

Dat was het weer voor vandaag. Hopelijk kunnen de web-bloggers eindelijk weer eens publiceren, anders moeten de andere bloggers misschien een virtuele klaagmuur openen...:))

Quiltgroetjes,

@nke