ANKEFIETJE

vrijdag 12 oktober 2012

Eindelijk weer eens een blogje.

Tja, als het dochterlief  opvalt  dat het toch wel heel lang geleden is dat moeders een blogje heeft geschreven . . . . . . .  moet je toch maar weer eens in de pen klimmen.

Komt een beetje doordat de Dear Jane top af is, dus de 5e van de maand heeft z'n speciale betekenis een beetje verloren. Ik heb de grand old lady laten dubbelen door Elvira van UFO's in Zuidland.
http://www.ufo-s.nl/
Zag het niet zitten om 2,50 x 2,50 zelf te doen. Zó'n grote tafel heb ik niet en om dat op de vloer te doen, da's vast niet goed voor je knieën.

Toen het nog zomerde een paar weken geleden waren we een paar dagen in de Achterhoek dus met DJ in de fietstas


 via een heerlijke route door het bos


naar Zutphen


om een achterkant uit te zoeken. Dat viel nog niet mee, de stof die ik eigenlijk in gedachten had, iets blauw Tuile-achtigs viel reusachtig tegen. Met in gedachte Janneke, voor wie hij uiteindelijk gaat worden, zijn we uitgekomen op een rose bloemetje mèt pit, in 2 verschillende stofjes, want natuurlijk was er net niet meer genoeg op de rol.  Ach, vroeger maakten ze ook de achterkanten in verschillende stofjes. Een foto houden jullie nog tegoed.

Dus nu ben ik mijn Girl's Day Out aan het afwerken, het label moet nog gemaakt, de mandjes worden gestaag verder gequilt, er ligt nog een Ursula gedubbeld,
verschillende borduurwerken, en...  en.....
Heerlijk, zo'n hobby waarmee je nog jaren vooruit kunt.
Gelukkig worden de avonden elke dag een beetje langer, dat komt héél goed uit.

Zo, jullie zijn weer een beetje bij, tot de volgende keer!