ANKEFIETJE

zondag 16 oktober 2011

Oh Dear . . . !

Even voorstellen, my name is  Jane Marple. Ik ben in het bezit van de quilt van mijn naamgenote Jane A.Stickle. Ik laat jullie maar eens even meegenieten van mijn warme deken, daar is hij tenslotte voor bedoeld. Hij is net binnengehaald van een opfrisochtendje in de tuin:


Dus kan hij nu naar boven, 't is wel sjouwen hoor, hij weegt behoorlijk zwaar. Tegenwoordig is de vulling een stuk lichter heb ik me laten vertellen. Met de herfst in aantocht wordt het toch wel tijd om mijn slaapkamer ' cosy '  te maken. Gelukkig isoleert het rieten dak goed, want er is een extreem koude winter voorspeld. Gelukkig zijn we hier in Engeland wel wat gewend! 


Zo, dat ziet er al aardig wam uit. En nu maar hopen dat er zo af en toe een beroep op mij wordt gedaan,  want alleen thee drinken en breien, daar gaan de dagen wel erg langzaam van voorbij. Willen jullie de blokjes nog wat beter bekijken?
En nu weer naar beneden, m'n breiwerkje ligt al klaar op de tafel.

Byebye,

Jane Marple

7 opmerkingen:

 1. Anke!!!!!!! wat gaaf een echte poppenhuis dear jane quilt . hoe heb je dit nu weer geflikt?  christine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat gaaf! Ben ook wel heel nieuwsgierig hoe je dat gedaan hebt.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is geweldig!!! Een heel klein Dear-Janetje!
  Dat heb je erg leuk gemaakt, mijn complimenten!
  Groetjes van Ageeth

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, wat een geweldig leuk huisje heeft Miss Marple en die Dear Jane quilt vind ik helemaal geweldig! Wil graag weten hoe je daar aan komt, zou hem heel graag hebben voor mijn huis. Het is nog onder constructie, maar deze quilt past er perfect in!
  Maar die mooie quilt verdient nog wel een heel mooi quiltrek, ik zelf heb er twee, een grenen en een koperen. Ik wens je veel plezier met je prachtige huisje, groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ziet het er daar gezellig uit bij Miss Marple. mooi gemaakt. groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, ik zie mezelf al helemaal zitten onder die prachtige Dear Jane...... lekker met die toffels aan m'n voeten.......
  :0)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een geweldig huis, en ook nogeens Sjaan op bed, wat GAAF!
  Psssst miss Jane,... heeft u Anke gezien?
  :o)

  BeantwoordenVerwijderen